Zakelijk

Restaurant Gouds Glas beschikt over verschillende ruimtes die voor iedere aangelegenheid van alle gemakken voorzien zijn. Graag ontzorgen we bedrijven door plek te bieden voor verschillende zakelijke aangelegenheden. Dit kan in de vorm van inspanning én ontspanning. Voor meer informatie kunt u onderstaand contactformulier invullen of een mail sturen naar sales@goudsglas.nl.

Wijnbar (privé)

De wijnbar is een privéruimte in het restaurant, die zich perfect leent voor vergaderingen. Hier kunt u ongestoord werken en vergaderen en staat de bediening met een glimlach voor u klaar. Deze ruimte is voorzien van een draadloze beamer en dus bij uitstek geschikt voor presentaties, pitches en vergaderingen waarbij u niet gestoord wilt worden.

De vide

Deze ruimte is doormiddel van een verhoging afgescheiden van het grote restaurant en leent zich dus perfect voor vrijdagmiddagborrels, zakelijke diners of bedrijfsuitjes.

Het grote restaurant

Onder de glazenkoepel in het plafond van het grote restaurant kunt u gezellig dineren en aansluitend leent deze locatie zich uitermate goed voor een bedrijfsfeest. Deze grote ruimte is typisch Gouds door de zes grote glas-in-lood ramen die verwijzen naar de Goudse Sint-Janskerk. Ook is deze ruimte geschikt voor congressen, bijeenkomsten en charity diners

Brasserie

In het voorste gedeelte van het restaurant bevindt zich de brasserie, geschikt voor zakelijke lunch- en dinerafspraken en vrijdagmiddagborrels, wanneer de temperatuur het toe laat is dit natuurlijk ook mogelijk op ons gezellige terras aan de voet van de markt.

Zakelijke offerte aanvragen?

[contact-form-7 id=”64″]