'Ja' zeg je samen

Trouwen

Gefeliciteerd! Jullie gaan elkaar het ja-woord geven! 
Bij restaurant Gouds Glas zijn de mogelijkheden voor het vieren van jullie trouwdag eindeloos. Wij zorgen graag samen met jullie voor de mooiste dag van jullie leven. 

a
De

Ceremonie

Trouwen in onze wijnbar? Dat kan! Gouds Glas is door gemeente Gouda aangewezen als officiële trouwlocatie. Geef elkaar het ja-woord met jullie vrienden en familie, een intieme ceremonie met alles erop en eraan!

Just

Married

Het ja-woord al gegeven? Wij ontvangen jullie graag met een glas bubbels en zetten de bruidstaart voor jullie klaar. Liever een lunch of diner? Ook dit is mogelijk.

a
Spetterende

Feestavond

Ons hele restaurant is af te huren voor jullie feestavond! Een open bar, door jullie samengestelde hapjes en een hele avond dansen; alles is mogelijk!

Wij

Ontzorgen

Geen behoefte aan geregel? Wij nemen dit graag voor jullie uit handen. Wij regelen met liefde een DJ, bruidstaart, fotograaf en vervoer naar jullie overnachtingslocatie.

Wij maken jullie trouwdag graag onvergetelijk! Interesse? Neem contact op via [email protected] of bel 0182 717 708.We helpen jullie graag verder!