a
Eigenaar

Joost

Wanneer je horeca zegt, zeg je Joost Zekveld. De horeca-man in hart en nieren twijfelde geen seconde toen hij zag dat het pand op Markt 40 te koop kwam te staan. Hoewel het een moeizame start was in 2020, is hij nu nog steeds even trots op zijn restaurant. Joost is er niet vies van om zelf de handen uit de mouwen te steken, dagelijks is hij op het terras te vinden om samen met zijn personeel de gasten te verzorgen.

Chef

Jozsef

De van origine Hongaarse chef zit vol creativiteit en heeft enorm veel passie voor zijn vak. Samen met zijn internationale team staat hij elke middag en avond klaar om onze gasten te verwennen met heerlijke gerechten waarbij seizoensproducten centraal staan. In samenwerking met zijn internationale team creëert hij twee keer per jaar een menukaart waarbij gelet wordt op nieuwe trends en de wensen van onze gasten.

a
a
Bedrijfsleider

Reinier

Bedrijfsleider Reinier Smits is de rechterhand van Joost en zorgt ervoor dat elke werkdag soepel verloopt. Hij is een echte aanvulling voor Gouds Glas door zijn jarenlange ervaring in de horeca- en gastvrijheidsbranche.

a
De

managers

Onze floormanagers zijn jong, houden van hard werken en zitten vol ambitie. Ieder van onze managers zijn doorgegroeid vanuit de bediening en zijn werkzaam bij Gouds Glas sinds de opening. Ze kennen de zaak van binnen en buiten en begeleiden ons personeel vol enthousiasme.

Wil jij ook werken bij Gouds Glas?