• We are open!

You want to be our fellow worker?

Voor de opening van ons nieuwe restaurant zijn wij opzoek naar enthousiaste, gedreven en gast georiënteerde horecatoppers! Lijkt het jou leuk om je steentje bij te dragen aan een knallende start voor Gouds Glas?
Mail dan nu je motivatie en cv naar werkenbij@goudsglas.nl!

BEDRIJFSLEIDER

Als bedrijfsleider draag jij zorg en verantwoordelijkheid voor het hele team dat op de vloer staat. Jij bent zowel achter de schermen van alles aan het regelen en op de vloer als aanspreekpunt te vinden tijdens lunch, diner en evenementen.

KEUKEN RUNNER

Heb jij een passie voor eten en ben je bereid om hard te werken? Wij zijn opzoek naar enthousiaste keukenluikers die ervoor zorgen dat onze gerechten netjes bij de gast op tafel komen te staan. In samenwerking met de keuken verzorg jij een heerlijke lunch of diner voor onze gasten.

SHIFTLEADER

Wil jij leiding geven aan een enthousiast team en samen een perfect verzorgde middag of avond voor de gast neerzetten? Wij zijn opzoek naar gedreven shiftleaders met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Met jouw kennis en ervaring leidt je het team door drukke diners en feesten en partijen in ons mooie restaurant.

WIJKLOPER

Is gastvrijheid jouw passie? Verzorg jij graag een mooie, exclusieve gastbeleving? Dan zoeken wij jou! Als wijkloper ben je verantwoordelijk voor jou eigen sectie in het restaurant. De gehele dag/avond ben jij het aanspreekpunt voor jouw gasten en verzorg je alles wat zij nodig hebben. Met jouw kennis van onze dranken en gerechten kun je de gasten goed advies geven over hoe ze hun eigen 3-gangen menu compleet naar wens kunnen samenstellen.

HOST/HOSTESS

Is jouw lach het eerste wat onze gasten zien als ze binnenkomen? Wij zijn opzoek naar een host/hostess met een passie voor gastvrijheid en goede communicatie skills. Iemand die op georganiseerde manier te werk gaat en bijdraagt aan een mooie ervaring voor onze gasten.

BARMAN / BARVROUW

Zie jij jezelf al staan als barista of cocktailshaker in onze nieuwe restaurant? Wij zijn opzoek naar enthousiast barpersoneel dat onze gasten voorziet van alle drankjes die zij maar willen. Kom jij bij onze biertjes tappen tijdens een evenement en verzorg jij de koffie na een heerlijk diner?

RUNNER

Ben jij opzoek naar een leuke baan en ben je niet vies van hard werken? Als runner ben je een belangrijk onderdeel van ons restaurant, jij bent namelijk degene die zorgt dat de drankjes veilig voor onze gasten worden geserveerd.

ZELFSTANDIG WERKEND KOK

Ben jij een ambitieuze, creatieve zelfstandig werkende kok? Solliciteer dan nu op deze vacature! Wij zijn namelijk opzoek naar aanwinsten voor ons keukenteam. Kom jij ons team aanvullen met je kennis van goed eten en ervaring in de keuken?

AFWASSER

Ben jij niet vies van hard werken en wil je een deel uitmaken van ons keukenteam? Wij zijn opzoek naar toppers voor in de spoelkeuken! Als jij flexibel bent en geen 9 tot 5 mentaliteit hebt, solliciteer dan snel!

LEERLINGEN / STAGIAIRES

Opzoek naar een leuke, leerzame stageplek voor je opleiding? Bij Gouds Glas zoeken we stagiaires voor in de bediening en in de keuken. Ben jij leergierig en gedreven, kom dan ons team versterken!

FACILITAIRE / TECHNISCHE DIENST

Ben jij degene die zorgt dat alle systemen achter de schermen soepel verlopen? Kun jij het pand netjes onderhouden door hier en daar dingen te repareren en door het pand schoon te houden?

Why work at Gouds Glas?

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, zorgen voor regelmatige uitjes met het personeel en investeren graag in ons personeel door middel van trainingen en doorgroeimogelijkheden. En hoe leuk is het om mee te werken aan de opening van een nieuw groot restaurant?!